Skip to main content

SPEEL NU DEZE CITY GAME EN GA MET JE TEAM OP ZOEK NAAR DE SLEUTEL VAN DE HAMPOORT

SPEELDUUR 2 UUR

2-5 DEELNEMERS

10 - 100 JAAR

BUITEN

VERLOREN IN GRAVE

Twee kinderen hebben een bijzondere webapp gevonden op hun telefoon: de Tijdverkenner. In deze app is een locatie gemarkeerd in het vestingstadje Grave. De twee kinderen mogen van hun ouders niet zelf naar Grave. Maar via het internet is de wereld groot. Zijn jullie de vrijwilligers die hen ter plekke gaan helpen met het oplossen van het mysterie in Grave? Je duikt onder in de geschiedenis van Grave als vestingstad en je komt op weg langs de mooiste monumenten en plekken. Lukt het jou en je team om in het verleden de locatie te achterhalen van het verloren voorwerp?

VERLOREN IN GRAVE bevat eenvoudige en lastige uitdagingen. Daarom wordt deze city game door grote mensen, eventueel samen met kinderen van 10 jaar en ouder gespeeld. Het is tevens een teamspel: iedereen draagt bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Het is geschikt voor families, vriendengroepen, collega’s en teamuitjes in groepjes van 2 tot 5 deelnemers

SPEEL BUITEN

VERLOREN IN GRAVE speel je al lopend door het historische stadscentrum van Grave op je telefoon en ontrafel met jouw team het mysterie. Ondanks de digitale component zijn jullie lekker bezig in de openlucht. Hou rekening met toiletbezoek, paraplu en mobiele lader.

SPEEL ALS GROEP

VERLOREN IN GRAVE is een echt teamspel. Alle teamleden dragen bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Daarmee is het geschikt voor vriendengroepen, collega’s, teamuitjes, verenigingen en families. Stel snel je eigen team samen en zoek de sleutel. Na het spelen kijk je voor altijd anders naar Grave.

KINDERSPEL?

Speel je VERLOREN IN GRAVE als gezin? Er zijn opdrachten waar kinderen goed in zijn en uitdagende puzzels voor volwassenen. VERLOREN IN GRAVE is dus geen kinderspel maar een echt familiespel (10-100) waarbij iedereen aan bod komt. Je doet het met elkaar!

BOEK NU

Eén van de spelers registreert zich (voornaam) en krijgt een e-mail met daarin een login naam en wachtwoord, waarmee teamleden op de eigen telefoon kunnen inloggen. Je kan de game elk moment onderbreken om later verder te spelen.  Het spel is gratis.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
E-mailadressen zijn niet gelijk

REACTIES VAN SPELERS

"We hebben genoten van de citygame! Op je gemak de binnenstad van Grave verkennen door middel van het oplossen van puzzels en opdrachten.
Een aanrader!”
Familie Bloom

“Een erg vlotte game, waarbij we als echte Gravenaars tóch weer veel nieuwe dingen over onze stad geleerd hebben. 'Verloren in Grave' geeft je het gevoel iemand te helpen. Bovenal was het ook vooral gewoon een enorm leuke middag.”
Familie Ketelaars

OVER ONS

De city game VERLOREN IN GRAVE is ontwikkeld om bezoekers en inwoners van Grave op interactieve wijze te betrekken bij de verhalen van Grave als vestingstad en Grave als onderdeel van de Zuiderwaterlinie.

CONTACT

Informatie en vragen: erfgoed@landvancuijk.nl

COLOFON

OPDRACHTGEVER
Gemeente Grave (Fra Jurgens, Wendy van Rooij)

IDEE EN BEGELEIDING
The Missing Link (Hanneke Masselink-Duits, Nina van den Berg)

GAME-ONTWIKKELING
Novitas Heritage (Marc van Hasselt, Carel Ketelaars)

GRAFISCHE VORMGEVING (Citygame en website)
Weijsters & Kooij vormgevers

WEB DEVELOPMENT
Interweave (Joost Bloom)

AUDIOVISUEEL
Novitas Heritage (Tino Lammers)

AFBEELDINGEN
Stadsmuseum Grave